Djelatnosti

Vodoinstalacije

Postavljanje instalacija za vodovod i kanalizaciju jest jedna od naših najrazvijenijih djelatnosti. Izvodimo instalacije za kućnu i industrijsku upotrebu,javnu vodoopskrbu i kanalizaciju,požarnu zaštitu,te sve ostale radove vezane uz dovod i odvod vode.Kod izvođenja instalacija koristimo cijevi i materijale renomiranih domaćih i svjetskih proizvođača težeći racionalizaciji materijala iz projektnih zahtjeva te udovoljavanju svih pravila struke uvažavajući sve funkcionalne, zvučne, estetske i sigurnosnih parametre prilikom montaže.

  • Vršimo strojno i ručno odštopavanje kanalizacije
  • Snimanje kanalizacije kamerom
  • Izvodimo adaptacije kupaonica po sistemu „ključ u ruke“

 

Centralno grijanje

Jedna od naših djelatnosti je postavljanje i održavanje instalacija  centralnog  grijanja.Izvodimo sve vrste centralnog grijanja za grijanje stambenih i poslovnih objekata.

 

Klimatizacija

Dobava ugradnja i servis klima uređaja i prateće opreme još je jedna od naših djelatnostii.Tržište je danas prepuno uređaja različitih proizvođača i različite kvalitete.Na nama je da uz naše iskustvo i Vaše mogućnosti izaberemo najbolju opciju uz obostrano zadovoljstvo.

 

Solarna energija

Izvodimo i instalacije za grijanja sanitarne potrošne vode putem sunčeve energije.Tu također surađujemo sa remoniranim proizvođačima solarnih sustava te se trudimo pronaći optimalno riješenje shodno Vašim potrebama i mogućnostima.